AlfaBikes B.V. maakt fietsen nog leuker!


Alfa Bikes BV is een Nederlandse Fietsenfabrikant & fietsengroothandel in Damesfietsen, Herenfietsen en Kinderfietsen.

AlfaBikes B.V. is sterk op de Nederlandse markt begonnen. Ons bedrijf bestaat uit een ervaren team met als doel om de beste kwaliteit fietsen te leveren voor een betaalbare prijs. Prijs-kwaliteit staat bovenop bij ons. AlfaBikes B.V. streeft naar perfectie en innovatie.

Onze Alfa-collecties bestaan uit  transportfietsen, omafietsen, opafietsen,  moederfietsen en crossfietsen.  Dit bewuste keuze maakt ons dan ook zo compleet mogelijk.

Onze ruime keuze aan modellen en hoge mate van kwaliteit, maakt ons zeer aantrekkelijk voor zowel klein als groot zakelijke ondernemers. Klantervaring is voor ons zeer belangrijk en wij streven naar 100% tevredenheid.  Wij onderscheiden ons door hoogwaardig onderdelen te gebruiken teneinde de maximale fietsplezier te garanderen.

Alfa Bikes gelooft in betaalbare fietsen voor iedereen. Om die reden bieden wij een laagste prijs garantie voor al onze fietsen.

Wij geven onze klanten de volle aandacht en de juiste advies bij aanschaf.

Wilt u onze service en fietsen zelf persoonlijk ervaren, dan zien wij u graag in onze showroom aan de Vareseweg 30 te Rotterdam.

Bedrijfsgegevens

Adres:
Vareseweg 30
3047AV Rotterdam
Tel: 010 -415 21 21
Email: info@alfabikes.nl

KvK: 59866322
BTW: NL85367373B02
IBAN: NL39 INGB 0006 4907 52
BIC: INGBNL2A